Canals-Galeria d'Art inaugura la temporada amb obres de Barnils i Colet


Temes relacionats

Dos artistes santcugatencs protagonitzen una exposició a Cadaqués (15/jun/10)


  • Comparteix:

Una de les obres de Sergi Barnils que s'exposa a la galeria

Una de les obres de Sergi Barnils que s'exposa a la galeria

La nova temporada de la Canals-Galeria d'Art arrenca amb la fusió de dues exposicions, coincidint amb el seu 37è aniversari. A la presentació de les obres dels santcugatencs Sergi Barnils i Neus Colet, s'ha unit l'exposició conjunta d'(art)Catalunya,'Temps fugit', que també recull les obres d'aquests dos artistes. A més,'Temps fugit' compta amb els quadres de Maria Assumpció Raventós i Romà Vallès. Les dues exposicions s'exhibiran a la galeria fins l'últim dissabte d'octubre.

El propietari de la galeria, Josep Canals, repassa les característiques que tenen les 15 obres dels autors que s'exposen a la mostra col·lectiva i itinerant 'Temps fugit'.

Josep Canals

Parlem de mestissatge artístic. Hi ha obres místiques, altres sobre jocs infantils, també hi ha pintura agressiva i pintures més espirituals.









Les obres de Sergi Barnils i Neus Colet arriben a Canals-Galeria d'Art després d'haver estat exposades aquest estiu a la galeria Marges-U de Cadaqués. L'obra de Barnils, coneguda tan nacionalment com internacionalment, es caracteritza per tractar la temàtica del destí de la vida i per expressar, en els seus quadres, la recerca contínua de la felicitat i la bellesa. La jove artista santcugatenca, Neus Colet, treballa l'escultura i el gravat, preferentment en ferro.

'Temps fugit' s'inaugurarà oficialment l'últim divendres de setembre a Tossa de Mar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.