'Resident Evil: Ultratumba', l'estrella de la cartellera de la setmana


  • Comparteix:

Cartell de l'estrena de la setmana

Cartell de l'estrena de la setmana

La quarta entrega de la popular saga del videojoc 'Resident Evil' arriba aquesta setmana als cinemes santcugatencs en format 3D. Alice (Milla Jovovich) segueix buscant supervivents en un món infectat d'un virus que converteix les víctimes en morts vivents. El film comparteix cartellera amb la pel·lícula francesa 'Adèle y el misterio de la momia' i 'Salvando las distancias', una comèdia romàntica protagonitzada per Drew Barrymore. Totes les estrenes es podran veure a Cinesa i Yelmo Cineplex.

Per quarta vegada, els morts vivents tornen a ser protagonistes als cinemes santcugatencs. En aquesta entrega, Alice rep ajuda d'una vella amiga amb qui viatja a Los Angeles per allunyar-se dels infectats. En arribar, s'adonen que la ciutat està habitada per milers de morts vivents.

El cinema francès també està present aquesta setmana a les cartelleres santcugatenques. 'Adèle y el misterio de la momia', dirigida pel director de 'El quinto elemento', narra la història d'una jove i intrèpida reportera que es veu involucrada en un misteri sobre un pterodàctil i una mòmia egípcia.

Drew Barrymore torna a les pantalles amb 'Salvando las distancias', un film sobre un amor estiuenc que, contra tot pronòstic, pot tenir continuïtat.

Cinesa també estrena 'The Runaways', la història d'un grup de rock femení dels anys 70.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.