L'exposició de siluetes de Marta Ballvé inaugura la temporada de la Galeria Pou d'Art


Temes relacionats

Pou d'Art inaugura avui la temporada amb l'exposició de Marta Ballvé 'Siluetazo' ( 9/set/10)


  • Comparteix:

Marta Ballvé amb una de les obres de l'exposició

Marta Ballvé amb una de les obres de l'exposició

Les siluetes són les protagonistes de la nova exposició de Marta Ballvé, que s'ha inaugurat aquest dijous a la Galeria Pou d'Art coincidint amb l'obertura de la temporada. L'artista, que s'ha inspirat en un moviment artístic i social argentí dels anys 80, utilitza la simplicitat del traç de la silueta per demostrar que darrera d'una línia pot haver-hi tot un món. L'estrena ha estat marcada per una activitat participativa en què l'artista ha resseguit la silueta dels visitants. Després les penjarà juntament amb la resta d'obres. Els quadres de Ballvé estaran exposats a la Galeria Pou d'Art fins el tercer dimecres d'octubre.

La nitidesa del color, la subtilesa del gest i la força de les textures són tres elements que juguen un paper important en l'obra de l'artista. El moviment reivindicatiu de l'Argentina dels anys 80 és el tret característic de l'exposició. L'artista s'ha inspirat en les reivindicacions per a les persones desparegudes durant la guerra, que es feien penjant les siluetes de la gent als murs de la Buenos Aires. Marta Ballvé explica en què s'ha inspirat per crear l'obra exposada. Són declaracions a Cugat.cat

Marta Ballvé

L'obra es basa en el moviment artístic i social argentí en nom dels desapareguts de la dictadura. A nivell formal, el traç té molta força.




Per elaborar les 25 obres que conformen l'exposició, Ballvé ha utilitzat pintura acrílica, encàustica i la tècnica del collage en què només ha fet servir diaris, imatges i papers dels anys 80.

La Galeria Pou d'Art exposarà les obres de l'artista fins a finals d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.