Albert Pèlach: 'Sant Cugat ens ha fet canviar el format de la Setmana del Llibre'


  • Comparteix:

Albert Pèlach és el responsable de la Setmana del Llibre en Català

Albert Pèlach és el responsable de la Setmana del Llibre en Català

El president de la comissió organitzadora de la Setmana del Llibre en Català, Albert Pèlach, afirma que l'esdeveniment cultural ha canviat el seu format després de la bona acollida que va tenir l'any passat a Sant Cugat. Enguany s'han canviat les dates i s'ha potenciat la descentralització al voltant de Barcelona. Tot i que en aquesta edició la nostra ciutat s'ocuparà principalment de la literatura infantil i juvenil, Pèlach desitja que la iniciativa arribi a totes les edats.

El president de la comissió organitzadora ha agraït la col·laboració dels llibreters de la ciutat i de l'Ajuntament. Pèlach considera que la Setmana del Llibre en Català necessitava un canvi de format i per això s'ha optat per descentralitzar les activitats i fer un canvi de dates, situant la iniciativa al voltant de la Diada Nacional.

En declaracions a Cugat.cat, Pèlach ha explicat els motius per continuar celebrant la Setmana del Llibre en Català a la nostra ciutat.

Albert Pèlach

Sant Cugat ens va tractar molt bé. Vam tenir molt èxit i sempre hem tingut clar que la presència a Sant Cugat s'havia de mantenir.


Albert Pèlach ha valorat positivament la presència de l'escriptor santcugatenc Xavier Bosch a l'acte inaugural d'aquest dimecres. El responsable de la Setmana del Llibre en Català considera que Bosch és un dels autors de l'any i ha destacat el seu compromís amb la iniciativa.

Pèlach espera que des d'aquest dimecres i fins diumenge hi hagi una bona afluència de públic a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.