Arrenca la 7a temporada del Cicle de Cinema d'Autor amb 'La nana'


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

La 7a temporada del Cicle de Cinema d'Autor arrenca aquest dijous als cinemes Cinesa Sant Cugat amb la projecció de la pel·lícula 'La nana', un film del director xilè Sebastián Silva. El cicle compta amb 14 pel·lícules dels quatre continents emeses en versió original. Els films s'emeten cada dijous en doble sessió fins a mitjans de desembre.

El Cicle de Cinema d'Autor engega motors conservant la filosofia de les darreres temporades, mostrar pel·lícules d'autor filmades als quatre continents. El crític cinematogràfic i actual programador de la iniciativa, Àngel Comas, destaca algunes de les característiques de la tria de les pel·lícules. Són declaracions a Cugat.cat.

Àngel Comas

Estem sotmesos a les pel·lícules que s'importen a Espanya, però mantenim la mateixa filosofia. No hi ha cap canvi important.









Durant tres mesos s'emetran les pel·lícules 'La nana', Encuentros privados', 'Ciudad de vida y muerte', 'Lo sono amore!', 'Aruitemo aruitemo', 'Le concert', 'Welcome', 'La cinta blanca', 'A la deriva', 'El caballo de dos piernas', 'Flor del desierto', 'Entre les murs', 'Mammooth' i 'Honey moons'. Una de les novetats d'enguany és la projecció d'un film en xinès mandarí i japonès traduïda per 'Ciudad de vida y muerte', que s'emetrà en les llengües originals, però subtitulada en català i castellà.

El cicle, que va néixer el 2004 a través del pla de cultura de la ciutat, ha crescut un 123% des de la seva creació registrant xifres de més d'11.000 espectadors a la seva darrera temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.