Ja es coneixen els grups protagonistes del 4t 'Mou-te'


Temes relacionats

39 grups participen en la 4a edició del Mou-te ( 7/set/10)


  • Comparteix:

Ja se saben els grups que tocaran en 4t Mou-te

Ja se saben els grups que tocaran en 4t Mou-te

El reggae de Microguagua, el pop-rock d'Albert Solà i Panorâmica, el raper D. M. Black i el folk reivindicatiu d'A Banda són les cinc propostes seleccionades per actuar a la 4a edició del cicle 'Mou-te' que organitzen Cugat.cat i l'Ajuntament. Els concerts, que organitza Cugat.cat i l'Ajuntament, començaran el segon divendres d'octubre i s'allargaran fins a principis de desembre. El cicle de concerts es farà al teatre del casal de Mira-sol, recentment reformat.

Cinc grups seleccionats per la 4a edició del 'Mou-te' que se celebrarà al teatre del casal de Mira-sol. Així ho ha explicat la regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat.

Esther Salat

Es recupera el cicle amb el Mou-te tardor. Es farà al teatre del casal de Mira-sol.


El grup encarregat d'inaugurar la 4a edició del 'Mou-te' serà Microguagua. Aquesta banda de reggae on toca el trombonista resident a Sant Cugat Oscar Javier Frutos presentarà el disc 'Barrio Santo', el segon de la seva trajectòria.

La segona cita la protagonitzarà el grup de Mataró Panorâmica, l'únic dels guanyadors que no té components santcugatencs. Aquesta banda, nascuda l'any 2008, basa el seu so en estils com el pop i l'indie rock. En el concert del 'Mou-te', el quart divendres d'octubre, presentaran el seu primer treball, 'Acrobacias en 16:9'.

El primer divendres de novembre arribarà el torn d'Albert Solà. Aquest jove cantautor vesteix de pop-rock íntim les seves composicions i les seves lletres, en català. El músic santcugatenc acaba d'enregistrar l'EP 'Tots som caminants', i en els darrers mesos ha donat un fort impuls al projecte amb diversos directes i participant en concursos.

El rap serà el protagonista en el penúltim concert del cicle. D.M. Black, un jove MC resident a Sant Cugat, actuarà l'últim divendres de novembre, apropant al públic les seves cançons, que es mouen entre el rap i el R&B, amb lletres en anglès i castellà.

Els encarregats de cloure la 4a edició del 'Mou-te' seran A Banda, nascuts després de la dissolució del grup rubinenc Banda Barretina. Aquest nou projecte es caracteritza per un so acústic, amb pinzellades de folk i música tradicional aportades en gran part pel violí. Les lletres, escrites en català, tenen un caràcter clarament reivindicatiu. El grup combina les composicions pròpies amb versions de cançons de protesta, com la tradicional italiana 'Bella Ciao'. Aquesta última actuació tindrà lloc el primer divendres de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.