La pianista Cristina Casale rellança la seva carrera amb un vídeo enregistrat al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La pianista santcugatenca Cristina Casale ha escollit l'escenari del Teatre-Auditori per realitzar el vídeo promocional que servirà per rellançar la seva carrera. Amb l'enregistrament, la santcugatenca pretén arribar al gruix del públic d'una manera novedosa gràcies a la col·laboració amb professionals del sector audiovisual. A més, la pianista viatjarà en breu al Japó per oferir diversos concerts i portarà amb ella la seva carta de presentació virtual on comparteix protagonisme amb la imatge.

Després de fer un parèntesi en la seva vida professional, la concertista Cristina Casale ha pujat a l'escenari del Teatre-Auditori amb la intenció de donar un impuls a la seva carrera. L'equipament municipal s'ha convertit en l'escenografia d'una producció audiovisual que permetrà apropar-se a la figura de Casale mitjançant una realització íntima. D'aquesta manera els espectadors virtuals podran conèixer més a prop la santcugatenca i la seva tècnica.

Per Cristina Casale, aquest projecte novedós permetrà veure un concert des d'un altre punt de vista.

Cristina Casale

Hem realitzar aquesta proposta tenint en compte les possibilitats que té internet. Podem veure una interpretació diferent.



Casale ha escollit pel seu repertori la interpretació de quatre peces de Rakhmàninov, una peça d'Albéniz i una peça de Mompou.

Cristina Casale

Pel que fa als compositors, Rajmáninov és el que més m'agrada per la varietat de registres.



Després del vídeo promocional i de la seva gira al Japó, la concertista espera aconseguir una gira de concerts per tot el món.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.