El Teatre-Auditori dilueix la frontera entre el públic adult i el petit en la nova programació


  • Comparteix:

La presentació ha tingut lloc a la carpa de la Setmana del Llibre

La presentació ha tingut lloc a la carpa de la Setmana del Llibre

El Teatre-Auditori ha apostat per dissoldre la frontera entre els espectacles familiars i la programació per a adults. Per primera vegada, el programa acull tots els muntatges per ordre cronològic i elimina, així, la separació entre el públic infantil i la resta d'espectacles. Aquesta és la principal aposta de l'equipament municipal pel que fa les representacions familiars en la temporada 2010-2011, que s'ha presentat aquest divendres a la carpa de la Setmana del Llibre.

Pel tinent d'alcalde de cultura, Xavier Escura, la novetat respon a la dissolució de les fronteres entre el públic adult i l'infantil amb espectacles que juguen amb nous formats i que amplien el target d'espectadors.

Xavier Escura

Hem optat per incloure la programació familiar amb la del Teatre-Auditori. Formen un conjunt d'espectacles que s'igualen en qualitat.









Per aquest primer quadrimestre, el Teatre-Auditori acollirà tres espectacles amb diferents disciplines com les titelles, la música, el clown i la màgia. 'En Joan sense por', de la companyia Egos Teatre, serà l'encarregat d'encetar aquesta programació amb un espectacle que proposa un viatge al món de les titelles i que compta amb música en directe.

Una de les intèrprets del muntatge, Lali Campos, ha remarcat la pluralitat del muntatge.

Lali Camps

És un espectacle molt visual amb titelles i música en directe. A més, engloba moltes edats.




'Rococó Bananas', de la companyia Los Excéntricos, i 'Instants', del Mag Edgar, són els espectacles que acaben d'englobar el públic més jove sense oblidar els pares.

Els diferents muntatges s'han presentat aquest divendres a la carpa de la Setmana del Llibre. Els més menuts han pogut fer un petit tast d''En Joan sense por', gràcies a la intervenció d'una de les intèrprets de l'obra Lali Campos i a la seva titella. A més, l'acte ha comptat amb la intervenció del tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, i el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.