Les trobades d'escriptors i lectors i un 'Dictat obert' atrauen els santcugatencs a la Setmana del Llibre en Català


  • Comparteix:

La Setmana del Llibre en Català viu el seu penúltim dia amb una assistència desigual que s'ha acumulat en les activitats de la tarda. El 'Dictat obert' i dues trobades amb els escriptors Jordi Robirosa i Eduard Márquez han protagonitzat un matí marcat per l'amenaça de pluja. Tot i això, la tarda ha arrencat amb força i les cadires de la carpa de la plaça d'Octavià s'han omplert durant un espectacle de titelles i un taller de cuina familiar a càrrec de l'escriptora Marta Carnicero.

Una lectura de contes i una xerrada del periodista Jordi Robirosa han servit per començar amb bon peu el penúltim dia de la Setmana del Llibre en Català. Seguidament, els amants de l'ortografia han pogut posar a prova les seves habilitats amb el 'Dictat obert', que aquest any ha conduït l'escriptor santcugatenc Xavier Bosch des de la capital catalana. A la mateixa hora, l'escriptor Eduard Márquez s'ha trobat amb els seus lectors i ha presentat l'obra per a adolescents 'XXL'.

Els santcugatencs han valorat molt positivament que la part infantil de la Setmana del Llibre en Català s'hagi establert a la nostra ciutat i creuen que és un pas endavant cap a la descentralització de les activitats culturals catalanes.

Santcugatencs

És interessant que la cultura s'estengui a tot arreu. / És perfecte que hi hagi totes les llibreries representades. / Em sembla bé que es descentralitzi.


La Setmana del Llibre en Català tanca aquest diumenge la seva segona edició a la vila amb la visita del dibuixant Picanyol, una lectura de contes i un taller familiar per fer un manuscrit medieval.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.