La Galeria dterra participa a la Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona


  • Comparteix:

Cartell de la 1a edició del certamen JOYA

Cartell de la 1a edició del certamen JOYA

La Galeria dterra participa per primera vegada en la 2a edició del certamen JOYA Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona, un espai cultural obert al públic on dissenyadors d'arreu del món mostren les seves creacions. El certamen, patrocinat per la Generalitat i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda, s'inaugura aquest dimecres a dos quarts de set de la tarda, al Foment de les Arts Decoratives (FAD).

Enguany l'organització del certamen ha decidit incloure galeries i n'ha seleccionat tres, entre les quals es troba la santcugatenca dterra. Dterra és un taller d'art i disseny que elabora les seves peces a través de processos creatius amb la ceràmica i la joieria com a materials principals. La membre de la galeria Cristina Villar explica què significa per a una galeria tan jove participar en aquest esdeveniment. Són declaracions a Cugat.cat.

Cristina Villar

Fa poc temps que hem començat i que ens hagin seleccionat significa que estem treballant amb joiers qualificats amb projecció tan nacional com internacional.











Als participants se'ls demana portar una selecció de 10 joiers amb tres peces de cada un per exhibir-les en el recinte del FAD. La fira, que compta amb una destacada representació de joiers contemporanis en l'àmbit nacional i internacional, pretén ser un punt de trobada entre artistes, galeristes, compradors i altres professionals del sector.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.