Sant Cugat acull la Tercera edició del Curs de Lied


  • Comparteix:

El curs va acabar dimarts amb un concert.

El curs va acabar dimarts amb un concert.

Un total de 18 músics han pres part en la vuitena edició del curs de Lied que organitzen les Joventuts Muscials de Sant Cugat, les d'Espanya, i l'ajuntament de la nostra ciutat. El curs, que se celebra per tercer any a Sant Cugat, ha finalitzat amb un concert de cloenda a càrrec dels alumnes.

Durant 5 dies, 9 duets, formats per un cantant i un pianista, han perfeccionat els seus coneixements d'aquest gènere musical típic alemany.
Els progressos dels joves alumnes es van fer evidents en el concert de cloenda, celebrat a l'Escola Municipal de Música. Així ho assegura la representant de l'organització, Stefani Pick.

Stefani Pick

"això forma part del curs, sempre tenen la situació d'un concert final, i es nota molt. Els alumnes mai estan tan concentrats a les classes com en un concert".


El concert de clausura va servir també per entregar els dos premis que cada any atorga l'organització, un per al duet més ben preparat i l'altre per una parella jove però amb molta empenta.

Stefani Pick

el premi concert és per un duet que està llest per actuar pel seu compte, i l'altre premni és per un duet molt jove però amb molta empenta i possibilitats. Els hi paguem el curs de l'any que ve"


Aquest era el tercer any que el curs de lied es celebra a la nostra ciutat, i sembla que per l'any que ve, la voluntat és repetir l'escenari de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.