'Escenes d'un matrimoni' inicia la seva gira en solitari al Teatre-Auditori recordant Miquel Cors


Temes relacionats

Familiars, amics i companys omplen l'emotiu funeral de Miquel Cors (31/mai/10)


  • Comparteix:

Els actors Francesc Orella i Mònica López

Els actors Francesc Orella i Mònica López

'Escenes d'un matrimoni', de la santcugatenca Marta Angelat, ha donat el tret de sortida a la seva gira a Sant Cugat. El muntatge, representat aquest dissabte al Teatre-Auditori, ha deixat així enrere l'obra 'Sarabanda', amb la qual compartia espectacle fins ara, per prendre personalitat pròpia i aprofundir en la seva reflexió sobre l'ésser humà com a 'analfabet de les emocions'. Angelat ha aprofitat aquesta primera representació a Sant Cugat per donar un últim adéu a l'actor Miquel Cors, que el públic que respost entre aplaudiments i escoltant de nou la veu de l'actor valldoreixenc desaparegut el maig passat. Mira l'espectacle a Cugat tv

La directora Marta Angelat ha escollit en aquesta ocasió una de les obres mestres que va deixar l'escriptor i director de cinema suec Ingman Bergman. Els espectadors, que han omplert la platea de l'equipament municipal, s'han convertit en testimonis directes de les crisis i les infidelitats d'una parella separada. Les quatre parets d'una casa són suficients per posar en dubte les incoherències de l'amor i els conflictes interns que provoquen les emocions.

L'actor valldoreixenc Francesc Orella i l'actriu Mònica López han estat els encarregats de reflectir aquest còctel de sentiments i dubtes que Bergman va concebre com una sèrie de sis capítols abans de convertir-se en llargmetratge.

Segons Angelat, l'obra conserva l'essència de l'adaptació teatral del propi Bergman.

Marta Angelat

Saber que la meva obra manté les bases de l'adaptació teatral que va fer Bergman em tranquil·litza.


L'obra, escrita en plena etapa creativa del cineasta Ingman Bergman, profunditza en l'alliberament i en l'autoconeixement de la dona i agafa com a anècdota la relació i la metamorfosi d'una parella separada que està destinada a retrobar-se.

Així ho ha explicat Marta Angelat.

Marta Angelat

L'obra mostra l'evolució de la dona. Aquest aspecte em va atreure molt.



L'espectacle ha tancat la seva primera representació amb un emotiu homenatge a l'actor valldoreixenc Miquel Cors, protagonista de l'obra 'Sarabanda' que fins ara compartia espectacle amb 'Escenes d'un matrimoni'. Una projecció de fotografies sobre la veu de l'actor cantant han servit per recordar el que fins ara compartia escenaris amb l'equip de 'Escenes d'un matrimoni'. Familiars i amics de l'actor han acompanyat aquesta primera representació entre el públic. També estava prevista l'assistència de l'actriu Aina Clotet, que finalment no ha pogut assistir ja que la seva darrera pel·lícula, 'Elisa K', ha rebut el Premi Especial del Jurat del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.