Les jornades de Patrimoni Viu fan arribar el passat industrial de Sant Cugat a grans i petits


  • Comparteix:

Els més petits han participat a tallers de tèxtil i ceràmica

Els més petits han participat a tallers de tèxtil i ceràmica

Les jornades de Patrimoni Viu tanquen l'edició d'enguany amb èxit d'assistència i el repte assolit de fer arribar una part de la història de la ciutat als santcugatencs. Tallers infantils, visites guiades a la Casa Aymat, una exposició sobre la història de Delphi i diverses conferències han transportat els ciutadans al passat industrial de la vila en unes jornades marcades per la participació de públic de totes les edats. Mira el reportatge a Cugat tv

Més de 3.000 persones han participat en les jornades de Patrimoni Viu d'enguany, que han reunit gent de totes les edats en les diverses activitats destinades a recordar el passat industrial de Sant Cugat. La iniciativa ha ofert des d'exposicions fins a tallers i espectacles, entre els quals destaca l'obra inèdita 'La fàbrica', a càrrec d'In-Fusió Teatre, el Grup Mediterrània i els Bastoners de Sant Cugat, que ha obtingut una molt bona resposta per part del públic.

El director del Museu, Lluís Campins, ha valorat així la resposta dels santcugatencs en l'edició d'enguany. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Campins

Estem molt satisfets que el patrimoni es visqui d'aquesta forma. Experimentem un augment important de participants.




La 10a edició de Patrimoni Viu ha comptat amb el suport d'una vintena d'entitats i més de 25 propostes diferents. Davant la bona resposta d'activitats com l'itinerari guiat per la Casa Aymat de la mà d'antics treballadors de la fàbrica, el Museu té previst donar continuïtat a la iniciativa i que es faci durant l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.