La Factoria Mascaró enceta la programació dels casals enfrotant-se a casa al seu públic més exigent


Temes relacionats

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents estrena programació i pàgina web (21/set/10)

Neix la Xarxa de centres culturals polivalents, per coordinar les activitats de la Casa de Cultura amb els casals dels districtes (15/set/10)


  • Comparteix:

'El jardí encantat' de la Factoria Mascaró ha donat aquest diumenge el tret de sortida a la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents de la ciutat. Amb aquest muntatge de dansa, que està dirigit a un públic familiar, la companyia santcugatenca ha tornat a pujar a un escenari de casa i s'ha enfrontat al seu públic més exigent, els infants. El Casal Cultural de Mira-sol ha estat l'escenari d'aquest primer muntatge d'una programació que inclou una vintena d'espectacles i diversos cicles.

La xarxa de centres culturals polivalents, que ha estat creada aquest setembre, ha encetat la seva programació amb la proposta de dansa 'El jardí encantat'. Es tracta d'un espectacle familiar que apropa petits i grans al món de la dansa.

El ballarí de la companyia Lluís Fàbregas defineix així el muntatge.

Lluís Fàbregas

El fil conductor és un personatge que es troba diferents propostes que poden ser molt quotidianes.


'El jardí encantat' ha permés també a la Factoria Mascaró tornar a trepitjar els escenaris santcugatencs. Així ho ha explicat Fàbregas.

Lluís Fàbregas

Sempre que podem mostrar les nostres propostes a Sant Cugat ens fa molta il·lusió. Som tots de Sant Cugat. Ballar a casa té un clima molt agradable.






Tot i comptar amb diversos muntatges per a un públic familiar, la Factoria Mascaró treballa ara en un nou espectacle urbà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.