Metros estrena avui l'espectacle Carmen, preparat a Sant Cugat


  • Comparteix:

La companyia resident a Sant Cugat ha preparat el muntatge al Teatre Auditori

La companyia resident a Sant Cugat ha preparat el muntatge al Teatre Auditori

La companyia de dansa resident a Sant Cugat, Metros, estrenarà avui al Festival de Peralada el seu darrer espectacle, 'Carmen', que s'ha assajat al Teatre Auditori. El muntatge, representat per una desena de ballarins sota la direcció del coreògraf Ramon Oller, comptarà amb la col·laboració especial de la cantant Martirio.

Aquest serà el primer espectacle que la companyia Metros portarà a la nostra ciutat dins el marc del programa de companyies residents. El muntatge se centra en la figura de Carmen, a través de la qual es descriuen els sentiments d'una dona que vol ser lliure. El director de Metros, el premi nacional de Dansa Ramon Oller, explica com és la seva Carmen:

Ramon Oller

A la meva obra, és tota la societat, tots els elements que li van en contra, que obliguen a Carmen a fugir del domini dels homes


L'espectacle "Carmen" es podrà veure fins el dia 25 d'agost a Peralada, i posteriorment s'inclourà a la temporada del Teatre Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.