40 ballarines aprenen amb 聲gel Corella els secrets de la dansa cl跴sica


  • Comparteix:

El core瀜raf 聲gel Corella ha ofert una lli踠 magistral en motiu de l'estrena aquest divendres per primer cop a Catalunya de 'El llac dels cignes' al Teatre-Auditori. 40 ballarines professionals han assistit a la classe d'aquest dissabte, on l'artista les ha dirigit durant dues hores.

Aquesta classe est emmarcada en la proposta d'activitats complement跫ies a la programaci que ofereix el Teatre-Auditori en col損aboraci amb els artistes que hi actuen. El ballar i director del muntatge 'El llac dels cignes', 聲gel Corella, ha estat el primer en protagonitzar una d'aquestes propostes i ha explicat quin 廥 l'objectiu de la seva lli踠.

聲gel Corella

L'objectiu 廥 endinsar la gent jove en el m鏮 de la dansa cl跴sica professional i aprenguin com presentar-se a l'escenari en aquests espectacles.










Corella, que t experi鋝cia en les escoles de dansa m廥 importants del m鏮, ha mostrat a les alumnes el millor de cadascuna durant les dues hores que ha durat la classe. Segons Corella, ha estat un plaer poder compartir la seva experi鋝cia amb ballarines m廥 joves i amb moltes ganes d'aprendre.

La companyia Corella Ballet tamb ha ofert aquest dissabte un assaig del seu muntatge obert al pblic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta not獳ia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Av疄 important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opini expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il損egal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel損ar el dret de publicaci als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.