El ballet d'Ángel Corella torna a sortir aclamat del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Una escena del muntatge amb els dos ballarins protagonistes

Una escena del muntatge amb els dos ballarins protagonistes

La segona representació d''El llac dels cignes', de la companyia Corella Ballet, ha acabat altra vegada amb fortes ovacions per part del públic santcugatenc. Tot i que el coreògraf i director de l'espectacle, Ángel Corella, no ha participat en la funció, el muntatge ha mantingut la seva perfecció un dia després de la seva estrena a Catalunya. Aquest vespre l'obra es podrà veure per última vegada al Teatre-Auditori. Les entrades però ja estan exhaurides. Mira l'espectacle a Cugat tv

'El llac dels cignes' ha comptat en aquesta segona funció amb el ballarí Dayron Vera, interpretant el personatge de Sígfrid, i, Carmen Corella, germana del coreògraf Àngel Corella, fent el paper femení protagonista d'Odette. L'escena que es va viure ahir al Teatre-Auditori en l'estrena del muntatge a Catalunya s'ha tornat a repetir en aquesta ocasió. El públic ha omplert a vessar el Teatre-Auditori i ha tornat a ovacionar amb crits i aplaudiments el treball de la companyia.

El coreògraf Ángel Corella s'ha mostrat així de pletòric després de veure la segona representació.

Ángel Corella

Ha estat espectacular. El públic ha tornat a posar-se dempeus i ens ha ovacionat. Actuar a Sant Cugat és com tornar a casa per a nosaltres.


Els espectadors han quedat bocabadats, una vegada més, amb la posada en escena d'un muntatge que manté la coreografia original de Marius Petipà i Leiv Ivanov. El públic, a més, ha valorat la presència de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat que interpreta la música de l'espectacle.

Públic

L'espectacle és una meravella./ La música, molt bona, i el muntatge genial./ M'ha agradat molt, ha estat increïble.


'El llac dels cignes' acabrà la seva estada a Sant Cugat amb la representació que es farà avui a les set de la tarda al Teatre-Auditori. Una vegada hagi acabat la funció, quasi 2.400 persones hauran vist aquest muntatge. L'especatcle però es podrà veure al Gran Teatre del Liceu de Barcelona a finals de l'any que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.