Els Geganters organitzen un taller aquest dissabte per donar a conèixer la seva activitat als més petits


Temes relacionats

Pere Royo, reelegit de nou president dels Geganters (11/mar/10)

El gegantó Valentí participarà a les festes de Santa Eulàlia de Barcelona (26/gen/10)

Els geganters amplien l'oferta de classes de música tradicional als més menuts ( 6/oct/09)


  • Comparteix:

Una de les actuacions dels Geganters durant aquesta temporada

Una de les actuacions dels Geganters durant aquesta temporada

A punt d'acabar la temporada 2010, els Geganters de Sant Cugat organitzen una jornada aquest dissabte perquè els més petits puguin apropar-se al món geganter. La intenció de la Colla és donar a conèixer la seva activitat als infants i intentar sumar-hi incorporacions de cara a la propera temporada. Després de la primera visita de la Colla a la Catalunya Nord, els Geganters d'Argelers Sur Mers han convidat als santcugatencs a la festa dels seus 25 anys, el que serà l'esdeveniment geganter de l'any vinent.

Els Geganters de Sant Cugat volen sumar noves incorporacions a la Colla. Per aquesta raó, i aprofitant el marc previ a la Festa de la Tardor, estan tancant els últims serrells a una jornada per donar a conèixer la seva activitat entre els més petits. El cap de colla dels Geganters, Carles Falp, ha explicat a Cugat.cat què faran en aquest taller.

Carles Falp

Fer un taller amb els gegants i el Valentí perquè els nens a partir de nou anys puguin provar de portar els gegants.


El cap de setmana passat, el Geganters de la ciutat també van actuar per primer cop a la Catalunya Nord. La bona imatge dels santcugatencs ha estat premiada amb la invitació a la Trobada de Geganters amb motiu dels 25 anys de la Colla d'Argelers Sur Mers. Aquest serà un dels moments més importants de l'any pel món geganter, segons ha explicat Falp.

Carles Falp

Tenim la invitació de tornar a Argelers. Estan preparant una de les actuacions més importants de la temporada i ens han convidat.




Durant l'actuació del passat cap de setmana, els Geganters han pogut comptar amb músics integrats exclusivament per la pròpia Colla, resultat dels cursos de gralla i tabal que des de fa dos anys organitza l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.