El Campus Rock celebra la seva 10a edició amb Quimi Portet com a professor convidat


Temes relacionats

Els alumnes del Campus Rock estrenen les seves creacions inèdites en un concert de cloenda ( 2/nov/09)

Els alumnes del Campus Rock estrenen les seves creacions inèdites en un concert de cloenda ( 2/nov/09)

El Campus Rock s'acaba amb un concert dels alumnes aquest diumenge ( 1/nov/09)


  • Comparteix:

Concert de cloenda del Campus Rock de l'any passat

Concert de cloenda del Campus Rock de l'any passat

El Campus Rock celebrarà la seva 10a edició l'últim cap de setmana d'octubre. Enguany, per primer cop, les activitats tindran lloc al Casal de Cultura de Mira-sol. Tallers, masters class, conferències, combos i petits concerts ompliran els tres dies de música que una trentena de joves d'entre 15 i 30 anys podran gaudir. Les jornades comptaran amb la presència de membres dels principals grups de rock català que faran de professors.

Diversos músics dels principals grups de rock català com Jimmy Piñol i Pemi Rovirosa dels Lax'n'busto, o el compositor Quimi Portet presidiran la desena edició del Campus Rock com a professors. La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, ha destacat que l'activitat es tracta d'una iniciativa molt consolidada. Un dels professors, Jimmy Piñol, ha fet referència a l'alt nombre d'inscripcions que estan rebent.

Jimmy Piñol

Al Campus d'aquesta edició tenim unes 20 inscripcions fetes. Repetir les dates fa estar a la gent més al corrent.



Toni Xuclà, un altre dels músics que participarà a la jornada com a professor, ha parlat de la presència de Quimi Portet en el Campus per conmemorar els 10 anys de festival que el propi Portet va inaugurar com a professor.

Toni Xuclà

L'activitat més emblemàtica és la del Quimi Portet. En Quimi va fer el primer taller al primer campus. És un luxe tenir-lo com a cap de cartell.





El Campus Rock clourà amb un concert a la plaça del Rei diumenge a les set de la tarda. Allà els alumnes mostraran tot allò que han après durant els tres dies d'activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.