El Trio Kandinsky inaugura aquest dimecres la temporada del cicle 'Una hora de música'


  • Comparteix:

Els tres membres del Trio Kandinsky

Els tres membres del Trio Kandinsky

El cicle de concerts 'Una hora de música' comença una nova temporada amb el concert del Trio Kandinsky. L'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels acull aquest dimecres la primera cita de la nova edició del cicle de música de cambra.

El pianista Emili Brugalla, professor de l'escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, el violinista Corrado Bolsi i la violoncelista Amparo Lacruz formen el Trio Kandinsky, una formació de cambra amb més de 10 anys de trajectòria. La seva actuació, que tindrà lloc aquest dimecres a les nou de la nit, serà la primera de la nova temporada del cicle 'Una hora de música'. L'arpista Arianna Savall i el grup Folkincats completen el cartell de concerts del cicle en el primer trimestre.

Totes les actuacions tenen lloc a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i les entrades es poden adquirir per sis euros a les taquilles del Teatre-Auditori i a la consergeria de l'escola de música. Els menors d'edat que estudiïn música a Sant Cugat tenen l'entrada gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.