Félix Ramos Quartet obre el cicle 'Una hora de jazz'


  • Comparteix:

El Félix Ramos Quartet, en directe

El Félix Ramos Quartet, en directe

El cicle 'Una hora de jazz' comença a rodar avui amb l'actuació del Félix Ramos Quartet. El concert, que tindrà lloc a les nou del vespre al Cafè Auditori, serà el primer d'aquesta nova iniciativa organitzada per Joventuts Musicals de Sant Cugat i el Teatre-Auditori.

Félix Ramos Quartet és una agrupació de jazz que reuneix alguns dels músics més coneguts dins del panorama jazzístic barceloní. A banda de la figura de Ramos al piano, completen la formació Ramon Ángel Rey a la bateria i percussió, Josep Pérez al baix i Matthew Simon a la trompeta.

Pel que fa l'estil, aquest quartet aposta pel jazz-fusió i la música llatina, no només basat en els estàndards de jazz més coneguts, sinó que el quartet també s'atreveix amb composicions pròpies.

El líder del grup, el pianista Félix Ramos, reafirma amb aquest concert el seu lligam amb Sant Cugat. A banda d'haver visitat la ciutat en concert en altres ocasions, també en col·laboració amb Joventuts Musicals, el pianista i arreglista és professor de piano a Sant Cugat des de fa gairebé 10 anys.

El concert de Félix Ramos Quartet que tindrà lloc aquesta nit significa l'estrena del cicle 'Una hora de jazz', que continuarà el segon dijous de novembre amb el Joan Chamorro i Artur Regada Quartet, i el 2 de desembre amb la cantant de bossa nova Anna Luna. Tots els concerts del cicle són d'entrada gratuïta i tindran lloc al Cafè Auditori a partir de les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.