El reggae de Microguagua enceta avui la 4a edició del 'Mou-te'


Temes relacionats

Cugat tv t'ofereix un tast acústic de Microguagua a través del programa 'Desendolla't' ( 7/oct/10)


  • Comparteix:

Microguagua obrirà el 'Mou-te' d'enguany aquest divendres al Casal de Mira-sol

Microguagua obrirà el 'Mou-te' d'enguany aquest divendres al Casal de Mira-sol

El grup de reggae Microguagua, amb components santcugatencs, és el primer dels cinc que participaran en la 4a edició del cicle de concerts 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. La banda, on toquen dos components residents a la ciutat, actuarà aquest divendres a partir de les onze de la nit al Casal de Cultura de Mira-sol. Mira l'acústic de Microguagua a Cugat tv

El conjunt, que aquest estiu ha actuat al 'Rototom Sunsplash', el festival de reggae més important d'Europa, pot actuar en dos formats diferents, l'elèctric, amb què actuen a les sales, i l'acústic, format que utilitzen en els seus espectacles de carrer. Aquestes dues cares de Microguagua queden reflectides en els seus dos àlbums, 'Rootside' i 'Barrio Santo'.

Ho ha explicat Gaucho, guitarrista de Microguagua, a Cugat.cat.

Gaucho

El disc 'Rootside' reflecteix el so més acústic de Microguagua, el més semblant al que fem al carrer. I el nou disc 'Barrio Santo', un disc elèctric.


Tot i tractar-se d'un concert en una sala, en el 'Mou-te' Microguagua actuarà en format acústic. El repertori que oferirà als assistents està format per cançons dels seus dos discos i alguns temes nous. Ho explica Tomàs, bateria del grup i un dels dos components que resideix a Sant Cugat.

Tomàs

Serà un concert acústic però molt intens, i amb un repertori variat, format per cançons dels dos discos i alguns temes nous.



El concert d'aquest divendres serà el primer dels cinc que formaran la 4a edició del cicle 'Mou-te', que tindrà lloc al Casal de Mira-sol i s'allargarà fins el primer divendres de desembre. Totes les actuacions començaran a les onze de la nit i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.