Les novetats de la festa del Monestir s'imposen a l'amenaça de pluja i al pont amb una elevada participació


Temes relacionats

El pregoner de la festa del barri del Monestir, Ramon Grau, recorda les velles reivindicacions dels veïns ( 8/oct/10)


  • Comparteix:

Les propostes gastronòmiques es converteixen en imprescindibles de la festa

Les propostes gastronòmiques es converteixen en imprescindibles de la festa

L'aposta de l'Associació de Veïns del barri del Monestir per introduir noves activitats a la seva Festa Major ha tingut una bona resposta del públic. Així ho ha confirmat el gran nombre de participants en la primera desfilada de gossos que ha tingut lloc aquest dissabte als Jardins de Sant Francesc. Les activitats tradicionals del matí també s'han fet un lloc a la programació com ara la botifarrada popular.

El dissabte ha concentrat gran part de les activitats de la festa major amb una desena de propostes per a tots els públics. La gastronomia, la música i el ball han estat els protagonistes de la segona jornada de festa grossa. Les novetats, però, també han reivindicat el seu lloc. Prop de 200 persones han passat al llarg del matí pels Jardins de Sant Francesc per gaudir de la botifarrada popular i participar de la primera desfilada de gossos i del vi d'honor. Una vintena de cans han mostrat al jurat els seus millors encants per fer-se amb un dels premis de la desfilada.

Tot i que la festa ha arribat aquest dissabte al seu equador, després de la bona resposta del públic el president de l'Associació de Veïns del barri del Monestir, Andrés Ares, ha avançat a Cugat.cat quina línia seguirà l'organització de cara a l'any vinent.

Andrés Ares

Cal donar un impuls a la gent jove. Portarem diferents grups de música.




L'elevada representació política en els diferents actes també ha estat un dels trets característics d'aquesta edició. Diversos polítics locals han lloat la tasca que porta a terme l'associació al capdavant d'un dels barris més densos del municipi amb prop de 22.000 veïns.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha felicitat l'organització per la seva implicació a la ciutat i la tasca que duen a terme al llarg de l'any.

Lluís Recoder

La festa del barri és una magnífica iniciativa. Aquesta associació és de les més participatives de la ciutat.


Diumenge vinent serà el torn de la paella popular, que tindrà lloc als jardins de Sant Francesc a partir de les dues de la tarda. Com és tradicional, les havaneres i el rom cremat posaran el punt final a una festa que, tot i l'amenaça de mal temps, ha fet visible la implicació dels veïns en el barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.