Firart presenta l'exposició 'Autoretrats'


  • Comparteix:

El cartell promocional de la mostra 'autoretrats' organitzada per l'associació Firart

El cartell promocional de la mostra 'autoretrats' organitzada per l'associació Firart

Els autoretrats són la temàtica de la nova exposició de l'associació Firart, que s'inaugura aquest dimecres a la Casa de Cultura. La mostra inclou obres de 25 artistes de l'entitat, que han seguit uns criteris comuns per poder exposar. La presidenta de Firart, Imma Pueyo, ha destacat la complexitat i la dificultat que té la composició de l'autoretrat.

Imma Pueyo ha explicat que és la primera vegada que l'associació fa una exposició d'autoretrats, però que ja s'havien fet més exposicions temàtiques. A part de les pintures, 'Autoretrats' també constarà d'escultures i de relleus. Pueyo ha remarcat, a més, que els santcugatencs que assisteixin a l'exposició no trobaran autoretrats tradicionals com els de l'època barroca, sinó diferents maneres de representar-se a un mateix de forma simbòlica i figurada.

Imma Pueyo

Hi ha retrats de cara, el clàssic retrat de bust o alguns artistes agafen marques que els identifiquin.


En el marc de l'exposició, Firart també organitza una conferència de la mateixa temàtica amb la doctora en Belles Arts Carolina Campmanyes com a ponent. La xerrada es farà el primer dijous de novembre a la sala d'actes del Museu de Sant Cugat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.