La Locomotora Negra canta Salvador Espriu


  • Comparteix:

La Locomotora Negra, en una imatge d'arxiu

La Locomotora Negra, en una imatge d'arxiu

La Locomotora Negra i la Coral Sant Jordi posen música a la poesia de Salvador Espriu aquest divendres amb una actuació al Teatre-Auditori. En el marc del 10è Festival de Poesia, la banda de jazz presenta el seu nou projecte 'He mirat aquesta terra', una cantata per a cor, solistes i orquestra sota la direcció de Ricard Gili i la presència de la Coral Sant Jordi. L'espectacle, que comptarà amb la participació de l'actriu Carme Sansa, començarà a les deu de la nit. L'entrada té un preu de 24 euros.

És la primera vegada que es podrà gaudir de la poesia d'Espriu a ritme de jazz. El director de la Locomotora Negra, Ricard Gili, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'una proposta molt diferent del que és habitual per la banda.

Ricard Gili

És una cantata amb solistes i coral sobre textos d'Espriu. És molt diferent al que habitualment fem.



El muntatge també comptarà amb el recital de textos del poeta d'honor del festival d'enguany, Jordi Pere Cerdà, a càrrec del director escènic Quim Lecina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.