Els sardanistes reivindiquen més suport durant la 4a Doble Ballada


Temes relacionats

La sardana s'uneix a les jornades de Patrimoni Viu en el foment de la cultura més tradicional (26/set/10)

L'Entitat Sardanista inaugura temporada amb el 10è Concert de Música per a Cobla al Claustre (27/ago/10)


  • Comparteix:

La 4a Doble Ballada de Sardanes, aquest dissabte

La 4a Doble Ballada de Sardanes, aquest dissabte

La plaça d'Octavià s'ha omplert novament aquest dissabte en motiu de la 4a Doble Ballada de Sardanes, que ha organitzat l'Entitat Sardanista de Sant Cugat. A l'acte hi han assistit un centenar de persones, que han ballat al ritme de les peces interpretades per les cobles Jovenívola de Sabadell i Mediterrània. Davant la satisfacció de l'associació, però, els participants reclamen més suport per fomentar aquest tipus d'iniciatives.

Com ja és tradicional, l'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha tornat a convocar aquest dissabte a la plaça d'Octavià la Doble Ballada de Sardanes, que suposa la continuació de l'Aplec de cada any. La primera sessió ha començat a les cinc de la tarda de la mà de la cobla Jovenívola de Sabadell i la segona, a les set, a càrrec de la Mediterrània.

El president de l'entitat, Josep Miró, ha destacat la qualitat de l'emplaçament i de les cobles convidades com a principals atractius de la celebració a Sant Cugat que, segons diu, és una de les ciutats que dóna més suport a aquest tipus d'esdeveniments.

President

La bellesa de la plaça d'Octavià i la qualitat de les cobles que convidem fan que les audicions de Sant Cugat tinguin renom.


Els participants, però, opinen que en general els caldria més atenció per part dels mitjans de comunicació, especialment de la televisió, i del govern, a qui reclamen una major inversió econòmica.

Participants

El govern destina pocs diners a les sardanes. / Podrien posar-nos un local per assajar els dies de pluja. / La televisió podria ajudar-nos més.




Tot i així, l'acte ha aconseguit aplegar un centenar de persones i és per això que l'entitat ha anunciat que repetirà la trobada l'any vinent, encara que es planteja avançar-la al calendari per motius meteorològics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.