Obert el període per presentar obres al Premi de poesia de Sant Cugat


Temes relacionats

'Boques en calma', del poeta Adrià Targa, ja és al mercat (20/oct/10)


  • Comparteix:

Portada de l'edició 2011 del premi

Portada de l'edició 2011 del premi

Els participants a la 10a edició del Premi poesia de Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater poden presentar els seus escrits per al certamen fins l'1 de març. El text ha de ser escrit en llengua catalana i ha de tenir un mínim de 64 pàgines. El premiat, que es donarà a conèixer el 27 d'abril, guanyarà 7.250 euros, una escultura de l'artista Pep Codó i la publicació del seu poemari per Edicions 62.

L'obra presentada ha de ser inèdita i no pot estar en tràmits de publicació. El punt de recollida dels textos participants és el Registre General de l'Ajuntament de Sant Cugat, a la plaça de la Vila, fins l'1 de març del 2011.

El jurat del certamen està format per Jordi Cornuella, Xavier Folch, Francesc Garriga, Imma Monsó i Marta Pessarrodona. El veredicte, que es donarà a conèixer el 27 d'abril, es pot declarar desert. En cas que el jurat esculli un guanyador, el premiat s'endurà 7.250 euros, entre d'altres reconeixements.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.