Participació santcugatenca a l'Europes, Festival de Cultura Contemporània


  • Comparteix:

Cartell del festival

Cartell del festival

La Canals Galeria i la Sala Rusiñol participen en la primera edició del festival Europes dedicat a la cultura contemporània. El festival implica galeries, llibreries, universitats, centres cívics i comerços de la ciutat i pretén promoure el debat entorn l'art contemporani per impulsar el debat al voltant de la creació contemporània a nivell europeu. Una mostra de Vives Fierro i una de Neus Colet són, respectivament, les propostes de la Sala Rusiñol i la Canals Galeria d'Art integrades en el certamen que s'allargarà fins a mitjans de novembre.

L'esdeveniment està impulsat per 'La Fábrica', una empresa de gestió i promoció cultural nascuda a Madrid que recentment ha obert delegació a Barcelona. Els promotors han aconseguit organitzar més de 250 activitats durant les tres setmanes que dura el festival gràcies a la participació de més de 200 espais de la ciutat i 20 de la resta del territori. L'Estat espanyol, el govern català i l'Ajuntament de Barcelona donen suport a aquesta iniciativa.

El responsable de la Canals Galeria d'Art i secretari de l'associació (art)Catalunya, Josep Canals, preveu que la participació santcugatenca s'ampliï en futures edicions. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Canals

Que Sant Cugat participi en aquesta primera edició és important. En properes edicions la presència creixerà.



La trobada també preveu la participació de diversos artistes de tot el continent de sectors tan variats com la literatura, la pintura, el cinema i l'arquitectura, entre d'altres. Aquesta presència servirà per establir el diàleg entre disciplines artístiques i entre les diferents cultures europees.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.