L'Orquestra Simfònica Sant Cugat sorprèn amb una fusió visual i musical


Temes relacionats

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat porta el 'Rèquiem alemany' de Brahms al Teatre-Auditori (29/oct/10)


  • Comparteix:

Una de les imatges projectades sobre l'orquestra

Una de les imatges projectades sobre l'orquestra

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha sorprès el públic amb un espectacle poeticomusical i visual en el concert de celebració del seu vintè aniversari. El 'Rèquiem alemany' ha estat la peça central que ha pujat dalt l'escenari aquest divendres més d'un centenar d'intèrprets que han donat forma a una de les grans obres simfòniques corals. Un Teatre-Auditori ple de gom a gom ha reconegut la trajectòria de la formació musical que també ha estat acompanyada pel Cor Aulos, la Coral Càrmia, la soprano Marta Mathéu i el baríton Toni Marsol. Mira l'espectacle a Cugat tv

Després de la interpretació del 'Rèquiem alemany' de Johannes Brahms, que ha servit per recordar els músics que han passat al llarg d'aquests anys per l'Orquestra, la formació musical ha captivat el públic amb la peça final. Més d'un centenar de músics dalt l'escenari s'han convertit en una pantalla cinematogràfica on s'han projectat imatges enregistrades expressament per Manu Balaguer amb fotografia d'Agustí Torres. La peça escollida, 'The Wasp', ha convidat el públic a fer un viatge pels paisatges més sorprenents de la natura. El petit tast visual i musical també ha servit per cloure una festa que ha comptat amb reconeixements als patrocinadors i a l'alcalde, Lluís Recoder.

El més destacat, però, ha estat la sorpresa final. Així ho han remarcat els assistents.

Públic

Ha estat una bona celebració. / M'ha agradat molt el final. / Destaco els efectes especials.


El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, ha explicat per què han escollit el 'Rèquiem alemany' de Johannes Brams per celebrar el seu vintè aniversari.

Josep Ferré

És una gran obra de repertori. Aquest és el gran simfònic coral.


L'Orquestra clourà aquest any de celebracions amb un concert a la Sagrada Família el 17 de desembre amb l'obra 'El pessebre', de Pau Casals.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.