El Campus Rock 2010 arriba al seu equador consolidat com a plataforma per a nous talents


  • Comparteix:

El Campus Rock ha arribat aquest dissabte al seu equador amb activitats que consoliden aquest curs com una plataforma per a nous talents. Ho ha dit el seu director, Toni Xuclà, que també ha destacat el nivell musical dels participants en una edició marcada per alumnes molt joves. El compositor Quimi Portet ha protagonitzat una de les activitats més destacades d'aquesta segona jornada amb una xerrada distesa que ha repassat la seva trajectòria professional.

Conferències, tallers, sopars i concerts són algunes de les activitats que han omplert al llarg d'aquest cap de setmana el Casal de Cultura de Mira-sol en la 10a edició del Campus Rock. Una trentena de joves han pogut compartir amb músics de renom com Toni Xuclà, Jimmy Piñol, Joan Pau Chaves i Quimi Portet les seves experiències en el món musical. El Metal, el Disco, l'Instrumental i el Pop-Rock han estat alguns dels registres què s'han posat a l'abast dels assistents.

Els participants han destacat a Cugat.cat l'experiència de compartir amb professionals la seva passió per la música.

Participants

Toquem amb gent diferent i aprenem coses noves. / Hi ha molt nivell, m'ho passo molt bé. / És una experiència única.



La xerrada a càrrec del compositor Quimi Portet ha estat una de les activitats més esperades d'aquest dissabte. Portet ha apropat als joves les seves nocions en el camp de la composició.

Per la seva banda, el director del Campus Rock, Toni Xuclà, ha explicat alguns dels trets més característics d'aquesta edició.

Toni Xuclà

Sempre hi ha cicles i canvis generacionals. Hi ha molta gent nova i molt talent i creativitat.





Diumenge els alumnes mostren davant el públic tot el que han après al llarg d'aquests tres dies amb un concert a la plaça del Rei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.