Més de 5.000 persones passen pel Museu de la ciutat durant els mesos d'estiu


  • Comparteix:

Lluís Campins, director del Museu.

Lluís Campins, director del Museu.

Més de 5.000 persones han passat aquests mesos d'estiu pel museu de la ciutat. Pels responsables del museu, aquesta és una xifra molt positiva, sobretot tenint en compte que a l'estiu marxa molta gent de vacances i els museus acostumen a registrar un baix nivell de visites. En total, ja són més de 21.500 les visites que aquest centre ha rebut des de la seva inauguració, el dia 22 d'abril.

Des del dia 25 de juny fins ara, el museu de Sant Cugat ha rebut més de 5.000 visities, en molts casos de turistes o de persones de Barcelona i el Vallès Occidental.
Per al director del museu, Lluís Campins, aquesta és una xifra molt significativa ja que els mesos d'estiu solen ser èpoques 'difícils', en general, pels museus.

Lluís Campins

Han passat més de 5.000 persones. Aquesta és una xifra molt bona ja que l'agost és un mes difícil des del punt de vista museístic".


Ara, i amb el començament del nou curs escolar, el museu remprèn els seus projectes. D'una banda, ja s'ha fet arribar un llibret amb diferents propostes de visites i activitats a totes les escoles de Catalunya.
De l'altra, Campins explica que ja s'està treballant en el disseny del que serà la segona fase del museu.

Lluís Campins

Ja estem treballant en el disseny i jo crec que el primer semestre de l'any vinent ja es podrà veure la segona fase al pis superior del claustre.


També durant els propers mesos es treballarà en el projecte de musealització de les subseus de San Adjutori i el Forn Ibèric, així com de Can Cabassa i el Celler Cooperatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.