Els Gausacs han tornat a apostar pels castells de 7 fora de casa


  • Comparteix:

Imatge de l'actuació de Vilafranca/ Font: Rosa Gadea

Imatge de l'actuació de Vilafranca/ Font: Rosa Gadea

Els Castellers de Sant Cugat han realitzat tres construccions de 7 i un pilar de 5 aquest diumenge a Vilafranca del Penedès amb motiu de la Diada del Roser. El 4 de 7 ha servit com a assaig per la propera cita castellera, on podrien provar de descarregar el 4 de 8. En aquesta ocasió, els Gausacs no han pogut descarregar la torre de 7 però fan una valoració positiva de l'actuació.

Els Castellers de Sant Cugat tenen consolidades les construccions de 7 fora de casa, tal com han demostrat a Vilafranca, on han descarregat un 5 de 7, un 4 de 7 i un 4 de 7 amb l'agulla, a més d'un pilar de 5. El cap de colla, Èric Bellmunt, ha fet una valoració positiva de l'actuació tot i no haver pogut descarregar el 2 de 7.

Èric Bellmunt

La valoració és positiva encara que no hem pogut descarregar la torre de 7. Tot i això, hem portat el 5 de 7 fora de Sant Cugat.









El 4 de 7 ha servit als camises verdes com a assaig del 4 de 8, que podrien provar de realitzar durant la Diada Castellera del segon diumenge de novembre. Bellmunt, però, s'ha mostrat prudent i ha recordat que encara hi ha feina per fer.

Èric Bellmunt

Queden dues setmanes per la nostra diada i, si els assajos són bons, la intenció és fer el 4 de 8. Amb tot, queda molta feina per fer.






Els santcugatencs han actuat a Vilafranca juntament amb els Nens del Vendrell i els Xicots de Vilafranca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.