Romanticisme i melancolia a la nova sessió de la mostra de teatre de Valldoreix


Temes relacionats

Arrenca la 17a Mostra de Teatre de Valldoreix amb la mirada posada en la memòria històrica (25/oct/10)


  • Comparteix:

El Grup de Teatre Espiral ha portat a escena aquest diumenge la seva adaptació del clàssic de Juan Ramón Jiménez, 'Platero', i el conte poètic 'Tereseta que baixava les escales', de Salvador Espriu. Les actrius Xelo Macias i Laia Cerdà han estat les encarregades de donar vida als textos de dos destacats autors de les lletres catalanes i espanyoles davant una seixantena de persones.

Els fragments de la vida i mort del Platero de Juan Ramon Jiménez i la Teresa de Salvador Espriu han omplert aquest diumenge el Casal de Cultura de Valldoreix. Totes dues obres han volgut reflectir diverses formes d'amor combinades amb la melancolia que provoca el pas del temps.

La directora del grup de teatre valldoreixenc, Trini Escrihuela, explica el desenvolupament dels muntatges.

Trini Escrihuela

La primera obra ha estat una adaptació pròpia del clàssic de Jiménez 'Platero'. A la segona obra hem vist un lliçó de teatre amb la interpretacio de set personatges diferents per part de Laia Cerdà.


Totes dues representacions han tingut lloc en el marc de la mostra de teatre de Valldoreix, que enguany commemora el vintè aniversari del Grup de Teatre Espiral. La companyia torna el proper diumenge amb 'La vida perdurable', de Narcís Comadira.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.