Bona crítica de la interpretació vallesana de l'òpera de Verdi 'Rigoletto', que vindrà al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Roger Alier ha parlat sobre Rigoletto

Roger Alier ha parlat sobre Rigoletto

'Rigoletto' és l'òpera que revoluciona la trajectòria de Verdi introduint el realisme amb personatges que són bons i dolents a la vegada. Ho ha explicat el crític musical Roger Alier, que aquest dimarts ha presentat les característiques de l'obra al Cafè Auditori davant una cinquantena de persones. L'òpera 'Rigoletto' arribarà al Teatre-Auditori el segon divendres de novembre, de la mà del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès. Les entrades tenen un preu de 48 euros.

El crític musical Roger Alier ha definit la interpretació que fan el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès.

Roger Alier

Em va agradar molt, la vaig veure dues vegades. Els cantants són molt bons, destaca el paper d'Ismael Pons que fa de Rigoletto. Queda una funció molt agradable.



'Rigoletto' és una òpera estrenada l'any 1851 per Giuseppe Verdi a la Fenice de Venècia i extreta del llibret de Francesco Maria Piave. Aquesta obra destaca per desplaçar els papers tradicionals del melodrama italià i donar protagonisme al bufó de la cort i no al senyor, tot i que acaba demostrant que sempre guanyen els poderosos.

L'òpera, dividida en tres actes i amb una durada de dues hores i 40 minuts, es podrà veure el segon divendres de novembre a les nou de la nit al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.