El Cicle de Cinema d'Autor porta la visió infantil i obscura de l'origen del nazisme


  • Comparteix:

Imatge del film / Font: imdb

Imatge del film / Font: imdb

'La cinta blanca' arriba aquest dijous al Cicle de Cinema d'Autor mostrant la implantació dels ciments del nazisme a partir d'un petit poble protestant del nord d'Alemanya. El director Michael Haneke, autor de les guardonades 'Funny Games' i 'La pianista', reflexiona sobre els ideals imposats en la joventut de l'època prèvia a l'esclat de la segona Guerra Mundial. El film es projectarà en doble sessió, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit. L'entrada té un cost de quatre euros.

La successió d'uns estranys esdeveniments, aparentment càstigs rituals, alteraran la tranquil·litat d'una petita comunitat del nord d'Alemanya. El cor del poble és el punt de reunió dels nens i adolescents de la zona, l'educació dels quals suposarà el naixement del règim nazi.

'La cinta blanca', dirigida per Michael Haneke, ha rebut un total de 17 guardons i 28 nominacions, entre els quals destaquen la Palma d'Or del Festival de Cannes, el Globus d'Or a la millor pel·lícula de parla estrangera i el guardó al millor film de l'any 2009 del Festival de Cinema de Sant Sebastià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.