La comèdia 'Salidos de cuentas', principal estrena de la setmana als cinemes de la ciutat


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Salidos de cuentas'

Cartell de la pel·lícula 'Salidos de cuentas'

La comèdia 'Salidos de cuentas' és la principal novetat de les cartelleres santcugatenques d'aquesta setmana. Un viatge en cotxe amb dos insòlits companys és la trama d'aquesta estrena del director de 'Resacón en las Vegas'. La pel·lícula es podrà veure als cinemes Cinesa i Yelmo. Una altra novetat al Yelmo és el thriller 'Caza a la espía'. L'oferta en 3D es complementa amb 'Jackass 3D' que es podrà veure només a Yelmo.

'Salidos de cuentas' és la principal novetat de la setmana al cinemes Yelmo i Cinesa. La comèdia de Todd Phillips, director de 'Resacón en las Vegas', ens porta la història d'un home a punt de ser pare que viatja per carretera acompanyat d'un estrany jove per poder arribar a temps al naixement del seu fill.

'Caza a la espía' és una altra novetat dels cinemes Yelmo per aquest divendres. L'actriu Naomi Watts interpreta la història real d'una agent de la CIA que investiga l'existència d'armes de destrucció massiva a l'Iraq.

El cinema en 3D també augmenta les seves ofertes. Al cinema Yelmo arriba 'Jackass 3D', una pel·lícula de la saga 'Jackass' que mostra les desgavellades aventures d'aquest grup d'amics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.