Sant Cugat homenatja el poeta Joan Maragall


Temes relacionats

'Maragall íntim' reivindica la cara més propera del poeta ( 7/jul/10)

Sam Abrams comentarà els poemes de Joan Maragall en el seu proper llibre (24/jun/10)


  • Comparteix:

El poeta Joan Maragall

El poeta Joan Maragall

La ciutat ret homenatge a Joan Maragall, aquest dissabte, amb un recital de poemes musicats per commemorar els 150 anys del seu naixement a la Casa de Cultura. Un total de 16 poemes de temàtiques bèl·liques, amoroses i paisatgístiques formaran el repertori de la cantada de composicions poètiques. El recital comptarà amb les veus dels santcugatencs Marta Saña i Ignasi Roda, que també estarà a la guitarra, i amb el pianista Josep Anton García i el violinista Vasil Lambrinovic.

El cantautor encarregat de posar música als poemes de Maragall, Ignasi Roda, ha destacat la importància de no perdre la memòria dels escriptors catalans no només quan se celebren els aniversaris de les seves morts o dels seus naixements. Roda també ha subratllat que el recital va dirigit a tothom que li agradi la poesia i la música i ha explicat la importància d'aquest última.

Ignasi Roda

La música té tot el paper del món. Intento cercar i plasmar la musicalitat del poema.


El recital tindrà lloc a dos quarts d'onze de la nit a la Casa de Cultura i l'entrada té un preu de cinc euros. Les entrades es poden demanar a casadecultura@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.