Aula de Sol i Juventuts Musicals organitzen una audició oberta


  • Comparteix:

Aula de So celebra aquesta tarda a les 6 una audició oberta per tal d'acostar els instruments a tots els públics. Es tracta de la primera acció conjunta que organitzen conjuntament Aula de So i les Juventuts Musicals que presidirà, alhora, a partir d'ara, Martí Marín.

En els darrers anys, Aula de Só havia col.laborat amb les Juventuts Musicals subvencionant alguns dels seus concerts. L'estreta relació que han mantingut ha donat els seus primers fruits amb l'arribada de Martí Marín a la presidència de l'entitat.

Marín ha explicat que compaginarà les dues feines amb la voluntat de potenciar les activitats que fins ara han realitzat les Juventuts Musicals:

Martí Marín

Hi haurà una aula oberta, una escola d'arts escèniques... Inciatives que Aula de Só vol mantenir


La unió dels dos col.lectius s'ha traduït en una primera iniciativa, que se celebrarà aquesta tarda. Es tracta d'una audició-mostra gratuïta que té l'objectiu de familiriaritzar el públic amb tot tipus d'instruments:

Martí Marín

La gent vol conèixer els instruments abans d'aprendre a tocar-los


Durant la vetllada, els assistents podran veure en viu la interpretació d'instruments poc coneguts com l'arpa i l'oboè i d'altres més propers com la trompeta. L'audició, que tindrà una durada de dues hores, tindrà lloc a les 6 de la tarda a Aula de Só.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.