El Teatre-Auditori introduirà millores audiovisuals amb una subvenció de 45.000 euros


Temes relacionats

Els santcugatencs podran gaudir de quatre òperes del Liceu a temps real des de l'Escola Municipal de Música (17/jun/09)


  • Comparteix:

Vestíbul del Teatre-Auditori

Vestíbul del Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori ha rebut una subvenció de 45.000 euros per millorar alguns aspectes tècnics i audiovisuals de l'equipament municipal. La dotació s'emmarca en una partida d'un milió d'euros que la Generalitat ha destinat a millores de 82 equipaments municipals catalans. Aquesta posada a punt dels centres culturals serveix de pas previ per a la implantació del projecte Anella Cultural, que busca la connexió en xarxa dels equipaments municipals i comarcals.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat a Cugat.cat les millores que l'equipament municipal farà amb aquesta dotació.

Pep Tugues

El Teatre-Auditori té 17 anys i la dotació de la Generalitat servirà per millorar la llum, el so, la part audiovisual i la retransmissió en directe.


La partida global de la conselleria de Cultura serveix de pas endavant en la implantació del projecte Anella Cultura. A més de l'intercanvi de productes i propostes culturals, la iniciativa preveu la retransmissió de continguts, que retransmetran en directe als equipaments membres.

Precisament, l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels oferirà el tercer dimarts de mes la retransmissió en directe des del Gran Teatre del Liceu de l'òpera 'Lulú' d'Alan Berg.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.