Sant Cugat estarà present a una exposició d'Artcatalunya a través de la Canals Galeria d'Art


Temes relacionats

Una escultura de Neus Colet a la Canals-Galeria d'Art és l'aportació santcugatenca a la Tardor de l'Art 2010 ( 8/oct/10)

'Temps fugit', primer plat de la temporada de la Canals Galeria d'Art ( 1/set/10)

Raventós i Muxart, principals atractius de la nova temporada de la Canals Galeria d'Art (26/jul/10)


  • Comparteix:

L'artista santcugatenca Neus Colet en una exposició anterior

L'artista santcugatenca Neus Colet en una exposició anterior

Canals Galeria d'Art participa a partir d'aquest dijous a Barcelona en una exposició de l'associació Artcatalunya, de la qual forma part, per reivindicar la importància de l'art contemporani català. La galeria santcugatenca estarà present a l'exposició amb l'artista santcugatenca Neus Colet i també amb Romà Vallès, Joan Pere Viladecans i Maria Assumpció Raventós, artistes que ocupen habitualment la galeria. A la mostra, hi participen 14 galeries catalanes i 50 artistes.

El director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha explicat a Cugat.cat que alguns dels artistes que estaran presents en l'exposició d'Artcatalunya seran Dalí i Tàpies, entre altres, i ha subratllat en quina situació es troba en aquests moments l'art contemporani de Catalunya.

Josep Canals

L'art contemporani català és vital i té una importància internacional. Som un país creatiu.



Canals ha explicat, a més, com és l'obra de Colet i que la influència de Sant Cugat, sobretot de Mira-sol, on viu l'artista, i de tot el Vallès en general hi és present.

Josep Canals

Neus Colet és una lluitadora artística. Incorpora gravat a les escultures.



Canals també ha destacat que la propera proposta de la Canals Galeria d'Art serà un homenatge a Maria Assumpció Raventós, que està molt vinculada a Sant Cugat, ja que havia participat a l'escola de tapís de la ciutat i el seu professor va ser l'artista santcugatenc Grau Garriga. Raventós cedirà a la ciutat un tapís a finals de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.