Ventura Pons mostra el retrat d'una vida sense direcció al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

El drama 'A la deriva' porta al Cicle de Cinema d'Autor la història d'una jove en crisi que busca el rumb de la seva nova vida a Barcelona després d'una estada de dos anys a l'Àfrica. El drama, dirigit per Ventura Pons, ha rebut una nominació als Premis Gaudí 2010. El film es projectarà en doble sessió als cinemes Cinesa, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit. L'entrada té un cost de quatre euros.

Després de col·laborar durant dos anys a una ONG a l'Àfrica, l'Anna, interpretada per María Molins, torna a Barcelona. La protagonista comença a treballar com a guàrdia de seguretat en un centre de salut als afores de la capital, on iniciarà una relació passional amb un intern amb paràlisi que es nega a revelar la seva identitat, a qui dona vida l'actor Roger Coma. El repartiment es completa amb la interpretació de Fernando Guillén, Albert Pérez i Boris Izaguirre.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.