Participació santcugatenca a l'exposició d'art contemporani català del Palau Moja


  • Comparteix:

L'exposició col·ectiva d'art català contemporani es presenta aquest dijous al Palau Moja de Barcelona. / Font: olerdola.org

L'exposició col·ectiva d'art català contemporani es presenta aquest dijous al Palau Moja de Barcelona. / Font: olerdola.org

Canals Galeria d'Art aporta l'obra de Neus Colet, Romà Vallès, Joan Pere Viladecans i Maria Assumpció Raventós a l'exposició col·lectiva 'Temps Fugit' del Palau Moja de Barcelona. La mostra compta amb la participació de 14 galeries catalanes, representades per 50 artistes, per reivindicar l'art contemporani català. 'Temps Fugit' s'inaugura aquest vespre a l'històric espai barceloní.

El director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha destacat l'obra de Neus Colet com a representació de l'art local a l'exposició 'Temps Fugit'.

Josep Canals

Neus Colet és una lluitadora artística. Incorpora gravat a les escultures.








El conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras, serà l'encarregat d'inaugurar la mostra col·lectiva a partir de les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.