'Imparable' i 'Los otros dos', estrenes més destacades als cinemes


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula 'Imparable'

Cartell de la pel·lícula 'Imparable'

Els cinemes de la ciutat estrenen aquest cap de setmana la pel·lícula d'acció 'Imparable' on un enginyer i un jove conductor intentaran frenar un tren en marxa per evitar un greu accident. Una altra estrena als dos cinemes de Sant Cugat, Yelmo i Cinesa, és 'Los otros dos', un film de policies on dos detectius, que viuen a l'ombra d'altres dos agents, tindran l'oportunitat de les seves vides per destacar. Als cinemes Yelmo, les estrenes de la setmana passen per altres tres pel·lícules: 'Cruzando el límite', 'Ópera don Pasquale' i el concert de Bon Jovi en HD.

Els cinemes de la ciutat estrenen aquesta setmana dos films d'acció: 'Imparable' on el director Tony Scott ens porta la història d'un tren sense control basada en fets reals. I l'altra estrena és 'Los otros dos', una pel·lícula d'acció on intervenen Eva Mendes i Samuel L. Jackson.

Les altres estrenes de la setmana als cinemes Yelmo són: 'Cruzando el límite', la història d'un jove rebel i les seves relacions amb els seus amics i familiars que el porten a una situació límit. 'L'Òpera don Pasquale' s'estrena dissabte i presenta l'òpera considerada l'últim èxit italià. També dijous s'estrenarà el concert de Bon Jovi en HD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.