L'òpera 'Rigoletto' de Verdi arriba al Teatre-Auditori aquesta nit


  • Comparteix:

Cartell de 'Rigoletto'

Cartell de 'Rigoletto'

El Teatre-Auditori acull aquest divendres la interpretació de l'òpera 'Rigoletto' de la mà del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès. Els santcugatencs podran gaudir de la primera òpera de l'anomenada trilogia popular del compositor Giuseppe Verdi. El preu de les entrades és de 48 euros.

'Rigoletto' és una òpera estrenada l'any 1851 per Giuseppe Verdi a la Fenice de Venècia i extreta del llibret de Francesco Maria Piave. Aquesta obra destaca per desplaçar els papers tradicionals del melodrama italià i donar protagonisme al bufó de la cort i no al senyor, tot i que acaba demostrant que sempre guanyen els poderosos.

La presidenta d'Amics de l'Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra, explica algunes de les particularitats d'aquesta obra. Són declaracions a Cugat.cat.

Mirna Lacambra

Sabem que el 'Rigoletto' és una de les obres mestres de Verdi, una meravella musicalment que, a més, agrada molt al públic.




Segons Lacambra, l'obra ha tingut un gran èxit en les representacions anteriors.

Mirna Lacambra

L'obra ha tingut un gran èxit a tot arreu on hem anat fins ara, amb el teatre ple i ha agradat moltíssim.







L'obra està dividida en tres actes, té una durada de dues hores i 40 minuts, i s'interpreta a partir de les nou de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.