El tercer concurs de relats breus sobre viatges ja té guanyadora


  • Comparteix:

Erin-Laura Hilferty, llegint el relat guanyador

Erin-Laura Hilferty, llegint el relat guanyador

El tercer concurs de relats breus del Servei d'Informació Juvenil ja té guanyadora. La santcugatenca Erin-Laura Hilferty s'ha emportat una càmera fotogràfica com a guanyadora del concurs juvenil, mentre que la categoria adulta ha quedat deserta. En aquesta edició, el contingut dels relats havia de girar al voltant dels viatges i els textos podien ser de caire real o fictici.

El Casal de Joves TorreBlanca ha acollit aquesta setmana el lliurament de premis del tercer concurs de relats breus que organitza el Servei d'Informació Juvenil.

El concurs establia dues categories. La santcugatenca Erin-Laura Hilferty ha estat la vencedora de la categoria de 12 a 18 anys i s'ha emportat una càmera fotogràfica digital. La categoria d'entre 19 a 30 anys ha quedat deserta, així que ningú no podrà gaudir d'una estada de cap de setmana per a dues persones en un indret de Catalunya.

Aquest concurs té l'objectiu de promoure l'escriptura, la capacitat de síntesi i l'originalitat dels participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.