'Hamlet' de Calixte Bieito i un nou cicle de poesia són les principals novetats d'aquest trimestre del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Una escena de 'Hamlet' que només es veurà a Barcelona i Sant Cugat.

Una escena de 'Hamlet' que només es veurà a Barcelona i Sant Cugat.

El muntatge de 'Hamlet' en versió original subtitulada en català sota la direcció de Calixte Bieto és una de les apostes d'aquest trimestre del Teatre-Auditori.Els versos ompliran també aquest trimestre del Centre Cultural amb la posada en marxa d’un cicle de poesia on mensualment dos poetes, un amb llengua catalana i un altra, amb llengua estrangera, glossaran la seva obra.

Conscients que Calixte Bieto no deixa indiferent ningú, el Teatre Auditori ha volgut obrir, el 5 d'octubre, amb un 'Hamlet' en anglès subtitulat en català amb la companyia anglesa 'The Birmingham Rep'.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, assegura que és un espectacle agosarat però una aposta per portar la versió original també als escenaris:

Àngels Solé

Hi ha molta demanda de gent que vol cinema en versió original, i això ens ha fet donar el pas a portar teatre amb subtítols


Aquest espectacle, que es va estrenar al passat festival d'Edimburg, només es podrà veure al Romea i a Sant Cugat.

La dansa té també un espai privilegiat dins la nova programació amb espectacles com 'Carmen' de la companyia resident Metros amb direcció de Ramon Oller o la companyia de Rafael Amargo.

Els versos s'escolaran per tots els recons del Centre Cultural els primers dijous de cada mes amb la posada en marxa d'un nou cicle de Poesia on dos poetes, un amb llengua catalana i un altra amb llengua estrangera comentaran la seva obra. Àngels Solé ha explicat que es tracta d'una iniciativa més que se suma a la sisena edició de 'Poesia a Sant Cugat':

Àngels Solé

Es tracta d'agafar públic de totes les edats i d'interessos diversos


No falten a la seva cita el Concert de Nadal a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i tres espectacles de la Xarxa pels més petits. Els espectacles familiars també es fan un espai en la programació d'aquest trimestre i el Tricicle porta el Barber de Sevilla adaptant l'òpera de Rossini per totes les edats. Faust, l'argentí Sergio Makaroff i l'estrena a Catalunya de l'obra en castellà 'Com en las mejores familias' completen l'oferta fins el desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.