Una metàfora sobre la deshumanització de l'ésser humà, avui al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Aquest vespre és el torn de la pel·lícula iranesa 'Asbe du-pa'

Aquest vespre és el torn de la pel·lícula iranesa 'Asbe du-pa'

La pel·lícula iraniana 'Asbe du-pa' es projecta aquest dijous a Sant Cugat dins el Cicle de Cinema d'Autor. El film explica la història d'un noi amb una sola cama que necessita ajuda per anar a l'escola i simbolitza una metàfora sobre la deshumanització de l'ésser humà. Cinesa ofereix la pel·lícula en doble sessió a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit.

La setena temporada del Cicle de Cinema d'Autor continua amb la projecció de la pel·lícula 'Asbe du-pa', de la directora Samira Makhmalbaf.

El film explica la història d'un noi amb una sola cama que, durant l'absència de la seva família, necessitarà l'ajuda d'un company perquè el porti cada matí a l'escola sobre la seva esquena.

Els assistents a Cinesa podran gaudir a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit d'una pel·lícula guardonada amb el premi especial del Jurat al Festival de Sant Sebastià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.