Una exposició fotogràfica mostra el 'contraban institucionalitzat' de Ceuta i Melilla


  • Comparteix:

La mostra inclou 45 fotografies en blanc i negre

La mostra inclou 45 fotografies en blanc i negre

El fotògraf santcugatenc Jordi Camí inaugura aquest dimecres una exposició sobre el contraban a Ceuta i Melilla. La mostra denuncia una situació de 'contraban institucionalitzat' que es produeix a diari en aquestes dues ciutats. La mostra inclou una quarantena de fotografies i es podrà visitar fins a mitjans de gener al Col·legi de Periodistes de Barcelona.

El fotògraf santcugatenc es va traslladar fins a Ceuta i Melilla per immortalitzar la situació que s'hi viu. Cada matí, centenars de persones surten des del Marroc cap a Ceuta i Melilla amb l'objectiu d'adquirir mercaderies, com roba o menjar, i retornar al seu país superant la frontera sense cap impediment. En declaracions a Cugat.cat, Camí explica què ha intentat mostrar amb les seves fotografies.

Jordi Camí

He mostrat el patiment de la gent que ho fa per poder menjar cada dia. Amb el contraban aconseguiran tres o cinc euros.


La seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya acollirà aquest dimecres la inauguració a partir de dos quarts de sis de la tarda. La mostra es podrà visitar fins el 14 de gener en horari continuat de nou del matí a nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.