La Canals-Galeria d'Art opta a un dels premis GAC


Temes relacionats

La Canals-Galeria d'Art commemora els seus 36 anys amb un conveni amb el Tr3sC i una exposició de Romà Vallès ( 9/set/09)


  • Comparteix:

L'artista Romà Vallès, en una imatge d'arxiu a la Canals-Galeria d'Art

L'artista Romà Vallès, en una imatge d'arxiu a la Canals-Galeria d'Art

La Canals-Galeria d'Art és un dels espais candidats als premis Galeries d'Art de Catalunya (GAC) pel seu recull de gran format de l'artista Romà Vallès. L'espai artístic opta al guardó en la categoria de millor exposició feta en una galeria d'art catalana. El premiats rebran una placa i una exposició individual de l'artista seleccionat al Centre d'Art Santa Mònica.

Crítics i comissaris d'art de Catalunya configuren el jurat dels premis, que enguany ha volgut reconèixer en un nova categoria la millor exposició feta en una galeria d'art catalana. És en aquesta secció que la Canals-Galeria d'Art opta al premi, per l'exposició de Romà Vallès que va acollir durant el setembre i octubre de l'any passat.

El director de la Canals-Galeria d'Art, Josep Canals, ha afirmat que la nominació encoratja l'espai local a seguir apostant per l'art contemporani.

Josep Canals

La nominació ens dóna ànims a seguir treballant per l'art contemporani que es fa fora de la capital.


Els guardons es lliuraran el febrer en una gala al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) en el marc de la Nit del Galerisme. Els premis GAC estan organitzats pel Gremi de Galeristes d'Art de Catalunya, l'Associació Art Catalunya, l'Associació Art Barcelona i l'Associació de Galeristes independents d'art de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.