'Rococó Bananas' posa al dia la figura del pallasso al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Actualitzar el pallasso tradicional a través del surrealisme. Aquest és l'esperit de la companyia Los Excéntricos, formada per tres valldoreixencs, que aquest diumenge ha presentat 'Rococo Bananas' al Teatre-Auditori. L'espectacle, que ha reunit 350 assistents, no només busca el riure infantil sinó que també crea complicitats amb els adults.

Els tres pallassos de Los Excéntricos, Marceline, Sylvestre i Zaza, han fet riure pares i fills durant l'hora i quart que ha durat l'espectacle. Música en directe, malabars i humor surrealista s'han combinat en aquest muntatge que revisa la figura del pallasso, però que tampoc s'oblida dels clàssics, com explica el pallasso Sylvestre.

Sylvestre

Busquem el nostre estil, ens inspirem en els clàssics però també som contemporanis. Recollim el repertori i el fem a la nostra manera.


Els integrants del grup franco-català, que resideixen a Valldoreix, s'han mostrat satisfets de poder actuar per primer cop al Teatre-Auditori.

Abans de l'espectacle, la companyia ha ofert una activitat complementària a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.